OUR

AFFILIATES

ABOUT GCIBFE

Pusat Komunikasi Korporat & Hubungan Antarabangsa (PKKHA) merupakan satu pusat khusus yang berada di bawah pemantauan Pejabat Rektor (Canselori).
Bermula sebagai sebuah unit di awal penubuhannya, unit ini terus berkembang dan melebarkan peranannya seiring dengan kemajuan dan peningkatan kehendak serta keperluan semasa KUIN sehingga ia dinaiktaraf menjadi sebuah pusat dengan peranan yang lebih besar dan mencabar.
Peranan yang lebih besar menuntut kepada pelaksanaan berstrategi yang disusun mengikut keperluan semasa, sehingga kini PKKHA telah menubuhkan 5 unit teras yang menjadi tunjang kepada gerakerja seharian. Unit-unit tersebut ialah

VISION

Manjadi nadi utama dalam pembentukan KUIN sebagai pusat penerokaan ilmu dan kebijaksaaan peringkat nasional dan antarabangsa.

OBJECTIVE

Menjalankan usaha-usaha meningkatkan imej dan mengharumkan nama Kolej Universiti Insaniah melalui pengurusan majlis rasmi universiti, kesentaraan, penerbitan serta perhubungan awam dan komunikasi korporat yang dilaksanakan dengan penuh tanggungjawab dan komited sejajar dengan perkembangan universiti di arus perdana pendidikan Negara.

CONTACT

GCIBFE

Kolej Universiti Insaniah

09300 Kuala Ketil

Kedah Darul Aman, Malaysia.

 

 

Tel: +604 4155 000/ 5044

Fax: +604 415 5050

E-mail: admin@insaniah.edu.my